Secure & flexible connectionsSite & e-mail hosting

Het gaat er om dat wat we realiseren past bij uw doelen. Dit zijn we gelukkig al sinds jaren aan het doen. Zo is voor het beheren van uw website of e-mail, het hebben van genoeg en de juiste mogelijkheden belangrijk. Bijvoorbeeld is de hoeveelheid schijfruimte, beschikbaarheid van uw site en een goede ondersteuning erg belangrijk. Sinds 1998 zijn we actief met het realiseren en bijhouden van websites. Deze expertise zetten we graag in om u te ondersteunen bij uw eigen project.

We kunnen u op verschillende manieren helpen. Bijvoorbeeld:

 1. Klaar zetten: Wij zetten een systeem voor u klaar. Dit is bijvoorbeeld WordPress, Drupal, bbForum, etc. U kunt dit verder beheren.
 2. Realisatie: Wij realiseren de website en u kunt dit bijhouden.
 3. Hosten: Wij doen voor u de hosting en ondersteunen u.

Prijzen web hosting

Hieronder volgt een lijstje met mogelijke pakketten. Uiteraard zijn afwijkingen hiervan mogelijk. De prijzen gaan per maand en de contracten lopen doorgaans per jaar.  Dat scheelt administratie en geeft ons extra hulp bij de groei van de services.

 1. 20GB € 4,50
 2. 40GB € 7,50
 3. 80GB € 14,50
 4. 160GB € 27,50
 5. 320GB € 54,50
 6. 640GB € 99,50
 7. 1.280GB (1,28 terabyte) € 195,50

Overigens: De prijzen zijn exclusief B.T.W.
Voor onze hosting service geldt:

 • Aantal e-mail accounts: Onbeperkt aantal.
 • Beveiliging: Met SSL mogelijk: € 25,- per domein, per jaar.
 • Dataverkeer: Onbeperkt en dat houdt in dat niet gelimiteerd is hoeveel dataverkeer er plaats vindt. Uiteraard hanteren we hier een eerlijk gebruik beleid.
 • Contractduur: Wanneer u het contract opzegt, dan wordt dit per maand gerekend. Stel, uw contract loopt per 1 januari en u zegt dit in december op, dan loopt het door tot/met eind december.
 • Locatie server: Amsterdam. Afwijkingen hiervan (bijv. ander land) zijn mogelijk.

Bestellen

Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address